17 Şubat 2016 Çarşamba

Derya Baykal Motifleri ve Örnekleri

Derya Baykal motifleri ve örnekleri için bazı modeller seçtik ve en alt bölüme ekledik. Bunla bizlerin beğendikleri, diyebiliriz.
Son dönemde motifler çok daha çeşitlendi ve daha hoş örnekleri görebiliyoruz. Onlar arasından seçilen bu modelleri umarız beğenirsiniz.



9 Şubat 2016 Salı

Derya Baykal Bebek Battaniyesi Modelleri ve Yapılışı

Derya Baykal bebek battaniyesi modelleri ve yapılışı hakkında sizlere çok kısaca anlatacaklarımız ve bir kaç adet örnek paylaşacağımız konumuza hoşgeldiniz.
Aslında sizlere bebek örgüleri ile ilgili yayın yapan bir siteyi tavsiye etmek istiyoruz. Çeşitli motiflerde çok sayıda örneği bulabilecek olduğunuz Mavi Menekşe, detaylı olarak bilgilendirme yapmaktadır. Sitenin adresi için www.mavimenekse.com tıklanabilir.Yine aynı şekilde direk olarak konuya itmek için de bu linki tıklayabilirsiniz. Derya Baykal Bebek Battaniyesi Modelleri ve Yapılışı




6 Ocak 2016 Çarşamba

Derya Baykal Bebek Örgüleri

Derya Baykal bebek örgüleri arasından en sevdiklerimizden bir kaç tanesini alt kısımda resim olarak paylaştık. Bu bebek örgü modellerinden bir kaçı bile ne kadar hoş ve farklı örneklerin olduğunu kanıtlıyor.